Katılım Koşulları

    • 27.04.19 ile 31.07.19 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Pepsi Kör Tadım Testi Etkinliği (Etkinlik) ile ilgili koşullar, Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd. Şti. (PEPSI) tarafından belirlenmiştir.
    • Etkinlik PEPSI tarafından B Organizasyon Turizm Reklam Prodüksiyon ve Halkla İlişkiler A.Ş.’ye (B Event) yaptırılmaktadır.
    • Etkinlik, Pepsi Cola ve diğer marka kola ürünü arasında gerçekleşecek kör tadım testlerinden ve etkinlik alanlarından oluşmaktadır.
    • Tadım testleri Türkiye Noterler Birliği dijital kayıt sistemi ile kaydedilecektir.
    • Katılımcılar aşağıda yer alan ‘eşit şartlar hükümleri’* doğrultusunda Pepsi Cola ve diğer marka kola ürününü kör tadım aktivitesinde tadar ve seçimini belirler.
    • Aktivite çalışanları tadım esnasında tamamen tarafsız şekilde, yönlendirme yapmadan aktivitenin yapılmasına yardımcı olacaktır.
    • Katılımcılar 18 yaşından büyük olmalıdır.
    • Toplu etkinlik sonuçlarının ilan edilme hakkı PEPSI’ye aittir. Etkinlik sonuçları açıklanırken katılımcıların kişisel bilgileri yasal zorunluluk olmadıkça saklı tutulacak ve paylaşılmayacaktır.
    • Etkinlik alanında çekilen fotoğraf ve videoların kullanma hakkı PEPSI’ ye aittir. Aktiviteye katılan fotoğraflarının sosyal mecrada paylaşılmasına muvafakat etmiştir.
    • Katılımcı bilgiler ad, soyad, cinsiyet ve yaş bilgileri zorunlu, iletişim adresleri ise opsiyonlu olarak katılım formunda doldurulur. Etkinliğe katılan herkes katılım koşullarını kabul etmekle ve “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uyarınca Bilgilendirme”yi (KVKK Bilgilendirme Metni) okumak ve onaylamak ile KVKK Bilgilendirme Metni’ndeki şartları kabul etmiş sayılır.KVKK Bilgilendirme Metni için tıklayınız.
    • PEPSI ve Grup Şirketleri olan FRİTO LAY GIDA SAN. TİC. VE A.Ş. ve FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD ŞTİ. çalışanları etkinliğe katılamaz.
    • Etkinliğe bir kez katılma hakkı bulunmaktadır. Aynı kişinin birden fazla etkinliğe katıldığı tespit edildiğinde sadece ilk sonucu dikkate alınacaktır.

Eşit Şartlar Hükümleri* :

    • Ürünler aynı soğuklukta olmalıdır. (6-8 °C)
    • Ürünlerin açıldıktan sonra tüketici tarafından tadılmasına kadar geçen süre aynı olmalıdır.
    • Ürünler, üretim tarihleri arasında en fazla 20 gün fark olan iki eşit hacimli kutu ürünü olmalıdır.
    • Normal kola ürünleri kendi arasında, şekersiz kola ürünleri kendi arasında test edilmelidir.
    • Ürünler logosuz ve birebir aynı bardaklarda tattırılmalıdır.